Na 4 ti mesecov mi zavrsi menstruacija ,no denes i vcera primetiv belo pranje pomesano so rozevkasto dali nekoj moze da mi kaze sto moze da bide toa ?
како што ми кажа гинекологот мој розев исцедок кога има тогаш созреаната јајце клетка пука и тогаш се плодни денови. Дај боже да ти се исполни желбата
Имав односи вчера и преку еден ден ,денес неможам пошто денес и утре сакам да постам па се надевам дека ке се фати од претходниве дена ...
Ти благодарам многу на прекрасните одговори и на позитивната енергија ,се најубаво да си имаш и ти Денес пак исцедокот ми е кафеав-црвен ... дали и тоа е истото за кое зборувавме ?
Здраво, кои би биле причините што ми тече многу бело прање, треба да добијам 13-15 мај. Помислив дека ми дојде од еднаш што осетив. Чаре?
Zdravo zenski... Mi treba vasa pomos, nemozam da docekam do utre za da se slusnam so ginekologot pa zatoa mi treba mislenje od vas... Na 7 mesecov mi zavrsi menstruacijata, a od vcera posle mocanje koga ke se izbrisam imam vo beloto pranje krv pobleda, me faka panika. Kazete mi iskustva vasi. P.s da napomenam deka bev pod golem stres nedelava Pozdrav
Најверојатно си во плодни денови. Од тоа најчесто се случува крварење на средин на циклус или од нагол пад на естрогенот.
Нема правила дека овулацијата кај сите е на средина на циклус. Направи си проверка на доктор да се смириш.
Utre ke se javam, da se smiram... Bev pred dva meseci na kontrola i se bese ok iako uste cekam rezultati od pap, ama ke zboram so dr pak dali e strasno ili ne... A ako e od ovulacija kolku vreme trae od prilika?
Здраво. Сакам да прашам веќе неколку месеци(3-4) имам жолт вагинален секрет со јак(непријатен) мирис, без чешање или печење при мокрење. Еден период ми помина и повторно се јави. Дали знаете за што станува збор?