Абе добро е што си прочитала ама користи заштита.Јас сега почнав со секс и 4 пати беше без заштита па си ја чукав главата дури да ми дојди.Досега сум немала некоја полоша инфекција и сега користам заштита нема шанси без кондоми. Имаш кандида сигурно пробај со чај од камилица па ако не престани мораш на доктор не си прави лошо.
Ајде помош имам бел се крет некогаш е во големи колочини некогаш помали,па кажете некој лек за тоа. И дали има нешто по аптеките за тоа?
Не сум правела но знам како иде процедурата. Биопсија се прави кога има индикација за атипични клетки т.е. за утврдување на нив. Ти ставаат анестезија (обично општа) и зимаат примерок од ткивото каде што најмногу се гледаат промени. Потоа чекаш резултати за понатамошно лекување или утврдување дали има дијагноза
Дали белото прање престанува при рана бременост, односно кога жената останува бремена..или белото прање нема врска со бремемоста ?
Јас имам правено.Ти ставаар шпатула ли јако се викаше тоа како за бриз кога ти зимаат,и местат камерче.Откинуваат мал дел од матката и тоа е тоа.Без анестезија ми правеа и болеше малку но не премногу да не се издржува.Слично ко јаки менстр.болки.Одамна беше и незнам за колку време резултати стигаа.
Може да се случува пред почеток или крај на менструација. Ама 7 дена е долг период, консултирај се со гинеколог.
Се консултирав ништо страшно рече ќе почекаме, ама сакав да знам дали на некоја ви се има случено.Сепак фала. Сепак било симптом пред добивање
Здраво , веќе два дена забележувам гудто брло прање дури имам и како грутки од сирење баш такс изгледа. Сабалје кога бев во веце забележав исцедок како растеглив а во него малку крв. Да е од оволуција не е пред 1 недела бев во оволуција... дали на некоја и се има случено позз
ZdrAavo . Nova sum na forumov Denes mi stignaja rezultati od pap test i imam infekcija trihomonijaza , ginekologot mi se javi deka treba da primame terapija jas i deckoto. Vo sreda treba da odam kaj nea. No poludiv od guglanje i mislenje. Dali nekoja ja imala, dali se leci ? Sreda mi e premnogu daleku od ovaj stres Fala
Се лечи. Се се лечи само Сида не. Ќе си пиеш терапија се што треба + вагиналетки. Ќе апстинирате од секс и тоа е.
И јас имав кафен исцедок На долната облека имав ептен мала и слаба црта, а кога се избришав и на тоалетната како кафени дамки. Понеделник дали ќе имат слободно на доктор, а јас се зачитав на интернет и се преплашив. Прв пат ми се случува вакво нешто инаку за една недела треба да добијам. @curlyhair тебе колку време пред добивање ти се појави и дали по описов ти е сличен проблемот?
Претходно ми се појави неколку дена пред да добијам, а овој месец ми се случи истото 10 дена пред добивање и одкако ми престана имам бело прање и немам добиено сеуште.