Imav dobieno do nedelata sea... Veke eve 5dena kako ima pominato.. Sea bev skoro vo toalet i primetiv na hartijata kako krv ama imase i vo soljata... Sto mislite nekoj so slicen problem
Toa e toa shto ostanalo, taka mi e i mene ke mi zavrshi i posle nekolku dena pak ke isteche kako kafena krv. Bez gajle normalno e
Zdravoo Jas imav vcera iscedok prodziren,kako voda i posle nekoe vreme se brisam rozevo a mi zavrsi pred 10tina dena. I eve deneska kako parcinja duri imam kafeni i crveni,gusto i imam bolki vo stomakot kako da me cuka. Sto moze da bide?
Здраво, Последен циклус ми беше во 25 август еве од вчера гледам кога се бришам кафеав секрет и болки имам во долниот дел на стомакот и бубрезите како кога добијам менструација. Пред 20 месеци се породив и сеуште дојам, не знам од што е оваа. Пред 3 месеци ми даде гинеколог вагиналети муцорил три дена и дабростан таблети 10 дена од тогаш не сум имал проблеми со циклусот.
Здраво, имам 17 години и на 21 август имавме анален секс со дечко ми и потоа ми дојде на 24 август и ми траеше до 28 август и сега јас сум во сред овулација а претходните 3 4 дена бев под стрес малку и еве денес забележувам како црвеникаво розево на гакичките а и вагинален секрет каков шо ми е бил и претходните месеци во овулација нормален ама овој пат има и црвеникаво розева боја на гаките a немам болки у стомакот ич ни па други некои симптоми и настината бев претходните 3 4 дена ем, с пошо сум паничарка и малце паничам. Па има ли простор за грижи. Би ве замолила да ми кажете што како. Благодарам однапред
Нема никаков пробелем, според мене, бидејќи си сеуште многу млада и менстурацијата не ти е средена. Не се грижи.
Пак јас, се извинувам. Мене ми е страв за ризик од бременост пошо читам многу по интернет и секаде различно.
Од што ризик? Сте имале незаштитен вагинален секс? Погоре си пишала дека сте имале анален само. Плус си добила, нема никаков ризик, не е оплодена јајце клетката штом си добила. И од анален секс не може да се забремени.
Вагинален секс не сум ни имала со прсти ме е задоволувал само ама многу ме болеше и не се одлучив на тоа и не сум скината целосно. Аналаниот секс беше незаштитен и после 21 август не сум имала односи никакви и добив на 24 август.. Само оваа крвта ме плаши што е а во овулација сум
Со прсти што те задоволувал те боли, а анален не те боли. Ај едуцирајте се малце пред да треснете некоја глупост.