Дали на некоја и се има случено да користи микорил вагинални и да има како кафеав исцедок како парчиња?
Devojki zdravo, imam redovna menstruacija poslednive dve menstruacii na prviot den od plodnii denovi imam crven iscedok na hartija. Dali ima prostor za panika?
Девојки здраво,пред менструација сум но многу имам бело прање и дури како водено прозирно нонстоп на ѓаките како помочана.Малце сум и настината,некој со слично искуство и дали има место за грижа??
Искуства со лечење Гарднерела? Ми препишаа Флажил 10 вагиналети и пробиотици..Дали е потребно и партнерот да испитува/пие нешто?
Дали некоја има како мене? Од како добив воошто менструација имам нон стоп бело прање. Значи многу само влажна сум. Нормално е бело и нема мирис, ваљда таков ми е организмот што и пред да станам сексуално активна имав многу...
Јас исто имам сериозен проблем со белото прање го имам постојано, дур и сум принудена да носам секојдневни влошки, знаејќи дека се штетни и ми прават иритација, бев на гинеколог ми рече нормално е, но мене ми е уште сериозен проблем...неможам да си го најдам чарето
Здраво девојки вие што имате пробано сода бикарбона за бело прање ставате обична сода што сте купува од маркет или од аптека некоја друга?
Здраво девојки, да не познава некоја во тианде, ми требаат тие 24 часовните влошки, лајф, но ги немале веќе извесно време мене би ми требале 5 да не има некоја залиха дома?
Devojki neznam dali e prasanjeto za tuka....dobiv na 27 juni mi zavrsi 3 juli eve denes pak dobiv naednas me fati silna bolka vo kicmata i me boli silno stomakot dole niskoko kaj matkata nemam obilen menzis sega no neznam zosto vaka me sara i minatiot mesec mi bese vaka dobiv na 4 juni mi zavrsi 10 juni pa na 27 juni pak dobiv a megu vreme non stop me carase po malu na sekoj 3 4 dena ke mi potecese nesto gusto rozevo navistina sum ispanicena neznam sto e rabota se javiv kaj maticniot duri u vtornik mi zakaza plis za sovet nekoj da mi kazete se izvadiv od pamet vise
Kolku godini imas? Moze imas nekoja infekcija ..ili silni ovulacii pa prskaat cisti I krvaris Mene mi se slucilo taka vo sred ciklus no od infekcija..eserihija koli
Ne cekaj odi uste sega odma na ginekologija Primaat itni slucai Ili pak plati nekade privatno da ne mislis Prezali pari