Фала ти многу, кај мене некогаш е без мирис ама некогаш има слаб или силен мирис. Наутро кога ќе станам е бел и најмногу тогаш имам веројатно што се собирало во текот на ноќта, а потоа е жолтеникав. Барем да знам дека е нормално и да не фрлам пари за вагиналети и дополнителни испитувања. Почнав да се прашувам да не ми е и од секојдневните влошки.
Потполно исто прво бел до крај на ден жолтеникав. Штом на микро немаш ништо во ред е се. Организам тоа е . Истиот проблем го имав и јас како е можно да имам толку исцедок и нон стоп правев микро, се додека не разговарав со гинекологот.
Normalno e iscedok i jas imam postojano samo sto ne e zolt, i nema mirisi tuku bel ili proziren koga e ovulacija, iscedok e normalno da se ima sea moze za tvojot organizam e normalno i da bidi zolt ama stom nemas bakterija normalno si e, i jas kogas stanuvam od spienje imam najveke iscedok... Doktokrata ednas mi kaza deka e normalno da se ima i e ubavo da se ima se dodeka e normalen ne ceska, nema miris i boja. Ednostavno takov si e organizomt laci poveke sekret i toa e ubavo ne e nisto loso i normalno si e
Zdravoo,dali vi pomaga kremata Kanesten pri cesanje nadvoresno zasega(mislam posledica od pienje antibiotik e) ili sto preporacuvate vie
Мене ми помогна. Јас наизменично со млака вода накај ладна се одмивав, со чај од камилица, следен пат со сода бикарбона плус и канестен и помогна.
Помооош женски, дали некоја ги користела овие Мелиора вагитории? Искуство и како се осеќа. И дали има некоја со бактеријата ешерихија коли вагинално, молам за помош. Имам болки, пецкање, чешање и многу вагинален исцедок, а од тестови ми е се чисто освен е коли. Секоја информација и искуство се добредојдени. Какви симптоми имавте. Благодараам.
Пишува не се пронајдени габи, а изолирана е ешехирија коли и табела на што е сензитивна за лек, фалаа многу, ми значи поддршка, фала.
Јас ги користев овие за кандида. Добри се, барем мене ми помогнаа. Немам користено друг вид за да споредам. Жолти се во форма на куршум, малце како мрснички.
Даa, тие се, ист опис... многу добро ми иди од нив ама појаки се, така ги осеќам во споредба со други...фалаа мн
Здраво девојки, последниве неколу менструацуии во плодни денови имам розев исцедок некогаш и пообилен, обично некој период во денот е не е цел ден, а се јавува во било кој плоден ден секогаш различно Бев на гинеколог се е во ред, кажа нормално е тоа, дури бев и на второ мислење. Ваш совет и искуство. Ви благодарам❤️