Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вагинален секрет

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од maja8, 3 јануари 2010.

1. Xxxx2

Xxxx2 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    167
    Фала ти многу, кај мене некогаш е без мирис ама некогаш има слаб или силен мирис. Наутро кога ќе станам е бел и најмногу тогаш имам веројатно што се собирало во текот на ноќта, а потоа е жолтеникав. Барем да знам дека е нормално и да не фрлам пари за вагиналети и дополнителни испитувања. Почнав да се прашувам да не ми е и од секојдневните влошки.

На Lotus Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lotus Girl

Lotus Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2021
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    4.263

Потполно исто прво бел до крај на ден жолтеникав. Штом на микро немаш ништо во ред е се.

Организам тоа е . Истиот проблем го имав и јас како е можно да имам толку исцедок и нон стоп правев микро, се додека не разговарав со гинекологот. :l:

На Xxxx2 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Milickaa555

Milickaa555 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    189
    Normalno e iscedok i jas imam postojano samo sto ne e zolt, i nema mirisi tuku bel ili proziren koga e ovulacija, iscedok e normalno da se ima sea moze za tvojot organizam e normalno i da bidi zolt ama stom nemas bakterija normalno si e, i jas kogas stanuvam od spienje imam najveke iscedok... Doktokrata ednas mi kaza deka e normalno da se ima i e ubavo da se ima se dodeka e normalen ne ceska, nema miris i boja. Ednostavno takov si e organizomt laci poveke sekret i toa e ubavo ne e nisto loso i normalno si e

4. Xxxx2

Xxxx2 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    167
    Фала, ми пречи што нон-стоп се чувствувам влажно, ама тоа е..

5. Milickaa555

Milickaa555 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    189
    I jas taka se osekam, mislam treba da si srekna poradi toa nemaj gajle stom nema bakerija