Фала ти многу, кај мене некогаш е без мирис ама некогаш има слаб или силен мирис. Наутро кога ќе станам е бел и најмногу тогаш имам веројатно што се собирало во текот на ноќта, а потоа е жолтеникав. Барем да знам дека е нормално и да не фрлам пари за вагиналети и дополнителни испитувања. Почнав да се прашувам да не ми е и од секојдневните влошки.
Потполно исто прво бел до крај на ден жолтеникав. Штом на микро немаш ништо во ред е се. Организам тоа е . Истиот проблем го имав и јас како е можно да имам толку исцедок и нон стоп правев микро, се додека не разговарав со гинекологот.
Normalno e iscedok i jas imam postojano samo sto ne e zolt, i nema mirisi tuku bel ili proziren koga e ovulacija, iscedok e normalno da se ima sea moze za tvojot organizam e normalno i da bidi zolt ama stom nemas bakterija normalno si e, i jas kogas stanuvam od spienje imam najveke iscedok... Doktokrata ednas mi kaza deka e normalno da se ima i e ubavo da se ima se dodeka e normalen ne ceska, nema miris i boja. Ednostavno takov si e organizomt laci poveke sekret i toa e ubavo ne e nisto loso i normalno si e