Девојки, хиперогал вагиналетите не ми помогнаа многу, сакам да ги пробам канестен. Дали некоја има искуство со овие и дали знаете како се движи цената? Препорачајте некои добри, но не многу скапи и што можат да се земат без рецепт
Фармагин вагиналети дали користела некоја и зошто се даваат... Ништо не ми објасни гинекологот земи ги овие и ај чао
Јас никогаш не сум ставала вагиналети па ако може доколку некој знае дали во бременост се ставаат вагиналетите со апликатор или без? На упатството дека пишува без апликатор во бременост
Ваљда зависи кои, јас не сум ставала со апликатор, ги имам користено Lactogyn, и до пред некое време Утрогестанот што го ставав вагинално.
Здраво, би сакала да прашам дали некоја членка која користела Нео Пенотран имала покачен притисок, вртоглавици, болки во желудник?
Zdravo minatiot mesec poske ciklus primav terapija so vaginaleti poliginax sega mi docni 7 dena ciklusot pravev test negativen e a imam simptomi sekoj den kako pred da dobijam ama nisto nemanem nema seuste.Dali imate iskustvo da vi docni poradi vaginaletite sto ste gi koristele ili nesto drugo e vo prasanje.
Не се на природна база, без рецепта идат 3 вагиналети околу 350 ( ако не ги поскапеле). Имаш и на рецепта замена кансен. Ако ти е за кандида мене лично гинодактарин ми помогнале повеќе.
Користев нокеска полигинакс, нема апликатор со нив, па сама ја ставив на осет ја ставив внатре, но не многу длабоко оти ме болеше, сабајле кога станав ми течеше растопена течност, дали е тоа нормално или треба телото целата течност да ја апсорбира не сфаќам?
Zdravo devojki Seksualno sum aktivna so decko mi 1 godina ima. 17 godini i pred nekolku dena mi se pojavi problem. Pri mokrenje imav bolka i me pecese 3 dena pokasno m8 se javi cesanje vo predelot na vulvata. Moze li da mi predlozite koi vaginaleti treba da gi koristam za da se sredi