Овие се сега нови, грчки, има цела палета на производи,не сум пробала, го видов дистрибутерот кога бев на гинеколог, ги фалеше
Вагиналети и алкохол? Имам инфекција, испив антибиотик, вагиналети почнав да ставам па добив циклус ги прекинав, па треба да продолжам од кога ке ми заврши. На свадба сум во сабота па сакам да знам дали можам чашка,две да испијам. Olinorm ги ставам..
Да ми препорачате добри вагиналети за бело прање и чешање? Пред 2 месеци исто вака ми беше и полошо многу, бев на гинеколог се беше во ред, рече можно е инфекција некоја, ми даде едни ама паковањето го фрлив и сега не знам кои да ги земам..
Девојки ви се случило ли да имате болки од вагиналети? Ставам Мелиора по препорака од гинеколог, само што ќе ја ставам страшни болки во стомакот, јајниците.. Никогаш не ми се случило од вагиналети да ме боли..
Zdravo sakam da prasam, pred 5 6 dena bev na ginekolog i mi bese pokacen sekretot i mi dade vaginaletki mycoril 3 da stavam 3veceri, no mene trebase da mi dojde pred 2 dena i seuste nema, dali moze od niv da mi docni, bidejki koga bev vide na eho deka imam cista odnosno deka kaj i da e treba da pukne i da mi potece.