Zdravo me interesira dali ima nekoj koristeno vaginaleti polygynax i dali se dobri bidejki gi kupiv no seuste ne pocnav da gi koristam a mi gi prepisa ginekolog bidejki imav sekret. I sakav da prasam ako gi pocnam sega, za nekoj den treba da dobijam menstruacija, dali ke treba da gi prekinam ili?
Почни да ги користиш, и кога ќе добиеш немој да ги прекинуваш.Така стои и во упатството, се користат сите 7 без прекин. Така и ефектот ќе биде целосен,и побрзо ќе се нормализира проблемот со секретот. А за ефикасни-да,ефикасно се сум ги користела и се си беше во добар ред.
Дали некоја од вас има користено вагиналети Макмирор комплекс? Која беше причината за која ви ги препиша гинеколог и дали ефектот беше задоволителен?
Женски денес гинеколoгот ми ги препиша вагиналетите POLYGINAX, но почнав да крварам, е сега не знам дали смеам да ги користам додека крварам, му пишав на гинеколот но не ми одговори, па дали некоја од вас знае?
Не е баш како менструација, слабо крварење инаку ми пиша докторот доколку не е обилно крварењето може да се користат.
Zdravo devojki... ima li probano nekoja od vas vaginaleti Ampicilin 750 mg... Citam po forumot, i ne vidov deka nekoja od nas gi spomna. Ovie od Remedika nekako cudni mi se ginekolozite! Iskustvo?
Gino dektarin има ли користено некоја и за што се користи? После пап тетсот телефонски ми ги кажа докторката но не ми кажа што не е во ред со тестот. Ми рече во ред ти е тестот ама користи ги овие 6 дена. И сега цела сум во прашалници.
Здраво Феминки јас сум нова на форумот и би сакала да ве прашам во врска со вагиналните таблетки polygynax. Денес требаше да почнам со нив но добив. Дали смејам да ги користам додека имам добиено?
Не сум ги користела досега па не би можела да ти дадам прецизен одговор. Но прочитај во упатството, пишува со сигурност. Јас пред скоро користев Макмирор Комплекс и во меѓувреме добив, па престанав да ги користам. После завршувањето пак продолжив. Всушност така пишуваше во упатството.
@Srcicka Мене ми нема логика да користам вагиналети кога имам менструација. Јес да секако истекуваат тие, ама со неа уште побрзо би истекле. Последно кога користев, ми беше кажано да почекам да заврши па, да ставам.