Да. Вена од рака. Како нас што не боцкаат само со некој посебен бебе систем. Совет: Ако одиш, на врата пишува дека мали деца имаат предност. Јас го видов тоа од како го изначекав цел ред со бебе
Dobro ne vi e cudno sto srbite sakaat da ne vakciniraat so Astra Zeneca? Zosto tie sto se prijavile za bilo koja vakcina ne dobijat na primer Sputnik? Posle se sto se zbori za taa vakcina i nus pojavite? Poveketo vo svetot ja trgnaa pa ajde nie balkancite da ja potrosime...
Ние Балканците со 50 000 дози ќе ја потрошиме, Индија, Австралија, Велика Британија, ЕУ... со милионски дози нема. Вакцината е одлична, тоа се докажа!
Повеќето европски земји ја вратија во употреба. Е сега негативната кампања работи, кој може да бира ќе бира. Башка во Србија веќе сите што сакале да се вакцинираат се вакцинирале, имаат залихи за вакцинален туризам за цел Балкан, може и пошироко...Може и Европа ќе летува на Ада Циганлија, ќе видиме.
Малку се антителата. Според мене си била инфицирана, ама сеуште имаш М антитела затоа Г-то се малку, претпоставувам ќе растат. Ако се вакцинираш, ќе си уште позаштитена
Не се возбудувајте многу, попишувачите ќе имаат предност за вакцинација! Е алал му вера, наместо да вакцинираат медицински персонал и ранливи категории граѓани, прво попишувачите. Секој ден по некој бисер. https://faktor.mk/zaev-popishuvachite-kje-bidat-megju-prioritetnite-za-vakcinacija-so-astra-zeneka-
Со секоја наредна изјава сѐ повеќе и повеќе вака се осеќам Како може попишувачи да имаат предност пред било кои луѓе што се здравствени работници, постари и со хронични болести? Кај немаме вакцини, уште ќе одвојува од овие малку за луѓе што не треба да се приоритет. Сега наредни кој знае кога ќе дојдат пак.
Он ако не ти го направи денот Ама види, овој пат е во право. На пример јас бев скептик за вакцина, ми беше страв, али сега, од искуството низ други држави, сменив став, плус и еве имав дилеми и која вакцина. И многу други кои полека менуваат мислење и се за вакцина.
Не баш. Само им се може да бираат, па астрата некако сите ја заобиколуваат зошто беше „на тапет“ овој период, и ги чекаат најчесто Фајзер и Спутник. Некои и со месеци си чекаат да ги викнат за да се боцнат со таа што им е по ќеиф. Затоа Астрата им остана, па дојде на ред и „сиротиња“ ко нас. Иначе, најголем број Срби се вакцинирани со кинеската вакцина, околу милион до сега, а најмалку со А-З, која им стигна и последна од сите останати.