Тоа само ти кажува колку повеќе веруваме на ШОКАНТНО - СЕ ВАКЦИНИРАЛА И РОДИЛА ВЛАКНЕСТО БЕБЕ - НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА него на експерти нели. Не пари. Стап. Ама кој ме прашува мене.
Не е сумата важна, се обидуваат да ги стимулираат луѓето да одат да се вакцинираат. Не можат со сила од дома да ги вадат и да ги носат по пунктовите. А за 3000 евра, да даваат и толку некои ќе бидат незадоволни зошто се 3 сома, они ќе бараат 3500
А оние што нема да се вакцинираат во Србија,ако се разболат нема да имаат платено боледување. И ова е во ред.
Јас сум за диктаторство на тема вакцини. Кој нејќе вакцина, нема место у општество за него. Нека иде нека тера homesteading негде.
Тоа не е возможно. Нема сила што ке ме натера да примам вакцина за вештачки вирус чија цел да умре што повеќе народ.
Пак настанува хаос! Еве постариве лица сите се презакажуваат да се вакцинираат во своите градови, при добиени термини за вакцини во пункт за масовна вакцинација. Ха- ос.
Зошто не се справат со вирусот со карантин и тотално затворање на се? Како можеа некои држави целосно да го решат проблемот?
Македонија ја споредуваш со Австралија Знаеш ли воопшто како се искоренува заразна болест? Единствено и само со вакцинација! Никако поинаку.
Еве ги. Да се затвориме во карантин,зошто? зошто ти не сакаш да примиш вакцина? Кои држави го решија целосно проблемот,без вакцина?
Се мешаш како не се мешаш? Користиш продавница, здравство, банка, парк? Се пораѓаш дома у соба? Детето у школо ќе ти оди? Ако само за себе ти е гајле, живеј сама со себе. Не со нас.