абе каков страв, само јас и ахојчо невакцинирани останавме на форумов, терајте и живејте си го животот после раат
стварно? јас знам за списоците дека почнаа да ги викаат, тие од фирма, се зачудив млади се повеќето и здрави, мислев дека е фул.
Vo USA imase 30 slucaevi posle vakcinata so jansen i toa site zeni. Za toa i beshe stopirana izvesno vreme.Pa sega pak e vratija demek toa bilo mnogu retko I velat deka e ok da se vakciniraat. Sepak Jas se odluciv za Moderna.
Навистина ли сите ги примаат во Борис и оние без термин? Јас сум пријавена но сеуште ми нема пристигнато термин
И јас. И за Штип има такви муабети, особено за хронични. Со маж се мислевме да проба барем он. Вака на ред нема шанси да дојдам.
Не , тогаш само ја имаше на Спутник . А и кај нас нели нема по избор така да , која ја имаа со таа освен Астразенека над 60год .
Македонски граѓани ќе можат да се вакцинираат во Бугарија со Фајзер. Ќе коленичиме ко просјаци по странски држави да не вакцинираат, затоа што имаме криминогена и тотално неспособна власт. И, така сите комшии не сметаат за ѓубре на Балканот, па уште ќе не исмеваат кога ќе коленичиме за вакцини.
Ја одма би одела до граница само пишале дека нема да издаваат дигитални сертификати на тие без пасош или матичен во бугарија... Не би се вакцинирала, а да не добијам сертификат на крај сакам да имам црно на бело. Нешто да не дозна за ова?
Дојди бре никој не одбиле. Затоа е и гужвава. Инаку да си е само тие со термини нема да има надвор редици и тепачки како во саботата што имало па и интервенирале полиција.
Да обезбедела власта навреме и доволен број на вакцини не би имало ни гужви и интервенции на полиција, а не некој да си бараше провизии преку фантом фирми во Хонг Конг.
Ама сега кажале дека нема да даваат бар еве телма и канал5 така споделуваат ај баш ќе пишан на вибер бројот
Одете, ако сте со хронична ќе ве примат, ама бидете упорни Од искуство на блиска личност, иако првично и рекле нема шанси. И покажете им го мејлот што го добивте како потврда дека сте пријавени, ако имате, ако не секако ќе ве најдат во систем Ова за Охрид, ама веројатно е слично секаде.