Ако ме снема евентуално, еве да знаете да ме "спасите" @Biljarkata ти си повеќе по истрагиве, те да знаеш
нели по возрасна група вакцинираат? или за битола тоа не важи? моиве на 61г. уште не добиле термин, пријавите им се уредни, а слушам вакцинирале 55 годишни денес, пред некој ден и помлади...
49 г вчера се вакцинирав-пријавени веднаш штом излезе за пријавување....брат ми денес 44г(исто пријавен од почеток)
Абе ќе те кандира, не киднапира @JuLleE луд онади збуненог е со еу, ко и увек. Ако разберам нешто ќе те помислам.
Бил некој или дали познава некој што се вакцинирал на граничните премини со Бугарија? Ме интересира дали даваат некоја потврда дека си примил вакцина, како листот со печат што го даваат кај нас? Притоа без бугарски пасош
Вчера ми беше мрза да пишам и да се расправам со сериозни работи, ама да ви кажам дека оние вработените од МВР се права стока. Се однесуваат како да се шерифи, а не во служба на народот. Имаше групно вакцинирање за вработени во МВР, едно што ги пуштаа преку ред, по 5-10 наеднаш, додека тие со термин чекаа, друго, не држеа дистанца, дел не носеа маски и кога некои од овие со термини почнаа да се бунат, некои од тие што одржуваат ред и мир (исто од МВР), почнаа да ни се дерат и силат ко ненормални. Пробав да ги пријавам на сајтот на Министерство за здравство, ама ни од сам сајт ни на меил не се испраќаат пријавите. Ќе им звонам после да прашам дали има некој друг меил за пријавување. Ептен се изнервирав. Цивил ако видат без маска, сам по улица ќе го казнат, а тие натискани со десетици други без маски, па уште пререкуваат и крекаат цело време дека не им се чекало. Треба една чистка да направат во МВР, секаква багра е вработена. Па тие ќе не штителе Ко ќе си го видам тилот!
Вајлд збориш за вчера пред Борис Трајковски? Баш така беше..никој соодветно макса не носеше..гужва беше ептен... И по другите пунктови за вакцинација било исто такава гужва..
Jas sum sega vo 10.. Kje pisam. Fajzer ili Sinofarm kje vidime. @WildMk jas vcera pominav pokraj BT okolu 17 casot i doagjam doma i vikam na majka mi ona nema sansi ja utre da se vakciniram. Strasno bese. Isparkirani ko na piknik, guzva, uzas!! Sakav da odam do Outletot nesto ama ni toa ne zavrsiv. Znaci naviatina e haos. Ili tie organiziranite neka gi zakazuvaat vo nedela, ili neka ne oravat guzvi. Naviatina ne e fer.