Се вакцинираше ли некој сабајлево? Ме фаќа малце страв толку време чекав и не се ни надевав дека летово ќе се вакцинирам, и сега кога ме викнаа ми спрпа
Немај гајле. Или Фајзер или Синофарм ќе биде. Немаш гајле. Оди и мисли си на убаво. Може рака да те боли, да кренеш темп, малаксана да бидеш, да се изнаспиеш, ама се е тоа нормално. Мнооогу течности, супа од петел, и ќе биде ок
Za koga imas termin za denes? I mene mi prpa od fajzer jas sinovak ke si gi cekam ako ne me viknat sega Sinofarm za zal nema veke ko sto znam
Ајде и ти ли. Ова важи и за тебе и за @emiliana , и до сите кои што ете да речам не ви е сеедно. Опуштете се ќе биде се ок, мисли позитивно и сконцентрирај се на музиката во сала. Ваљда и таму имаат ЦД со добра музика пуштено.
Ili slusalkite vo usi. I ne se zamaraj. Isprintaj si od doma obrazec, popolni go i za brzo kje pomine.
На мм на пораката стои пункт 12 ( арена а1) , на што се пднесува тоа, таму треба да го боцнат на 12ка? Многу ми е страв дека ќе е хаос, без почитување на термини, гужви Дали да одам јас со него, кај да го чекам, цела сум во паники а он гајле нема
Дечки дали смеам дури сега да се напијам парацетамол? Парацетамол или далерон,знам дека е исто ама сепак… Ептен се осеќам малаксано,морници ме лазат, како болна се осеќам,се ме боли… Ова за втора доза прашувам.
Napij se. @anastasijaki neka bide tamu 15 min pred termin. Nema da ima problem. Kje si ceka i kje gi vikaat po saat. Bez gajle.
Значи според термин викаат, да не читаат од список по име презиме? Мене ќе ме пуштат ли да влезам или да го чекам надвор
Надвор ќе чекаш освен ако немаш и ти термин или ако не е потребно да влезеш заради поддршка. Аман, не е мал што се мислиш. Има таму луѓе доктори..
Е, ај таква сум јас сите ги мислам ќе го чекам да искочи па тие 15-20мин по вакцина ќе ги чека надвор...фала ти
А од СпутникО нема абер? Гледам јас или со кинез или со Фајзер ќе ме боцкаат (ако добијам термин, нормално)
И денес рече не се знаел датум, а редовно имале комуникација. И не било политика, аха да. Колку шо видов и Србија од утре ќе почнат со производство, ако сме вака со мала бројка можеби има надеж дека и од таму ќе порачаат. Ако е вака како шо велат, очекувам барем до август да имам антитела. Барем есента и зимата да здивниме малку.