Знаеш кога се пријавени? едит: да не имаат нешто ретки или хронични болести? зашто нели кажаа дека и тие луѓе сега ќе ги вакцинираат.
Не ништо, зет ми е еден од нив пријавен е април негде нема хронични ни ретки, а и други колеги, колешки и другари ми се тие што се регулар пријавени. Некои со синофарм некои со фајзер ги боцкале
Брат ми, золва ми уште од февруари се пријавени. Уште ништо не добиле, 37 и 38г се И мајка ми, татко ми беа февруари пријавени, али редовно си ги викнаа кога беа 60+
Што е финтава со метални парички што лепат нашиве каде што се боцнати и се сликуваат? Кому текна тоа сега? Уште една беља на повидок,ако се рашири ова ќе прекинат со вакцинирање луѓето.
@Ahoy ти вака секогаш си во тек со се па да те прашам тебе во понеделникот стигнаа 11.700 фајзер, тоа е за 5850 луѓе така? Е сега, велат синофарм нема веќе, а од вторник навака до денес се вакцинирани скоро 7000 луѓе прашањево е со што се вакцинирани луѓево
Фајзер нели им стигаат на неделно ниво, па овие 11 700 можеби сите ги аплицираат, бидејки знаат ке дојдат други. И со синоформ слушнав дека вакцинираат, мислам дека има уште мала количина на дози.