Ај ве молам пишете уште дека жива има во вакцините и мислам да ја затвораме темава полека полека, од сите антиваксерски стандард работи уште таа остана, стерилитет поминавме, сите ќе умреме поминавме, магнети минавме, нов светски поредок минавме. А уствари и аутизам остана. Ајде чекам да се јават живата и аутизмот и да се собираме полека
Па нели сте сезнани и сеинформирани наспроти нас анти-ваксерите еве https://www.francesoir.fr/societe-s...r-ses-publications-demontrant-lefficacite-des
Само да дообјаснам да не дојде до забуна мада секако ќе се најде замерка од прегенијални генијалци мада ќе се најде секако замерка тврдњата е дека прележување на вирусот по природен пат е побезбедно одколку оној во вакцината.
Цитирај и преведи каде СЗО потврдува и се извинува. За France Soir However, the company went bankrupt on 23 July 2012,[1][2] before re-emerging as an online-only media in 2016. During the coronavirus pandemic it published many false claims and conspiracy theories about the disease [3] and in 2020, according to NewsGuard, this media "fails to adhere to several basic journalistic standards
Ај гитла, не знам зошто не си банирана до сега. Колективно намалуваш интелигенција на форумот, бар за тоа бан треба ако не за друго.
Епа еве само за тебе немам попаметна работа затоа прашав дали разбирате или не француски за да поставувам,ајде бидете ми поздравени и исплашени од се (освен од досека никогаш испробувани на луѓе генетски третман во експериментална фаза и не заборавајте нус појавите не постојат во лалаленд или се шират од луди теоретичари на завера одам ја да се сончам и билдам имунитет како знам и умеам
Добро, добив и јас термин за вакцина. Ме интересира, бидејќи тој период за ревакцина ќе бидам можеби Италија, дали може да ја одложам за некој ден?
Девојче, скриј се негде, срамота е да не знае млад човек крос чек да направи во 21 век за вистински и лажни вести. Кај бабине на фб пали само. Уште она убедена France Soir валиден медиум. Озбилно ти кажувам, малце срамота е.