Дечки, денес баш зборев со постара жена. Ми кажа нешто што ме замисли, ипак да си прашам. Понекогаш имам слаба циркулација на крвта, поточно зимА. Треба да кревам паника затоа што во петок ќе се вакцинирам?
Денес кај мене на работа масовно имаше многу термини од 18г до 50тина години пуштено. Најчесто беа околу 30години за вакцинација Мојот сопруг е утре повикан, незнам со што ќе го вакцинираат. Со што и да е, само да помине и ова.
Мислам дека нема место за паника ама кој ќе ти каже,.........све е ништо 100% испитано. Инаку кај мене у фамилија се вакцинира жена со многу хронични болести, плус слаба циркулација исто, со стентови на вени, и фала Богу засега и се нема појавено некаква негативна реакција, инаку се вакцинираше со Синофарм пред месец и повеќе некаде.
Prijatelka moja, doktor ginekolog od skopje, so Sinofarm razvi 450 antitela, so granicna vrednost 1. Jas uste ne sum merela, poveke od mesec imam od revakcina, ke pocekam uste nedella dena, pa ke pisam. Toa booster dozite mislam deka se eksperiment, zasega barem. A deka ke treba pak vakciniranje, toa sigurno. Ama da mesame, nekako mi e eksperiment
И јас и мм за утре имаме термин за вакцина. И тоа во нашиот град. Јас не можам да одам оти не сум во Мк.
Колку чекам да ме викнат, никако да дочекам. 30г сум, маж 32. Јас сум пред два месеци пријавена, мм сега пред недела дена. На ова сајтов си проверувам, ми стои активен статус али уште ништо. По 100 пато на ден проверуем и џанкот на емаил.
Цел живот имам слаба циркулација, раце и нозе ми се постојано ладни. Вакцинирана сум, ревакцината пред два месеци ја примив.
Исто и јас, секогаш слаба циркулација на раце и нозе, немав проблем од таа страна и со двете дози вакцина. И секогаш ниски тромбоцити имав, по вакцината ми беа во нормални вредности дури
Као оди провери си пред да ја примаш вакцината. и почна да кажува примери како на некои им се слошило поради тоа. Секако ќе ја примам јас вакцината, ама ме интересираа мислења.
BBC за короната и вакцините е тоа што Алфа Тв е за ВМРО. Тотално контролиран медиум. Некогаш можеби е бил авторитет ама веќе не. Се извинувам за оффтопик.