Јас прочитав дека во спортските сали нема да се врши вакцинација на оние што се без термин т.е. ако некој си има термин ќе може таму во спротивно вакцинација без термин се врши во поликлиниките. Само не знам колку е точна информацијава.
Колку што прочитав ревакцинација може во спортските сали. А оние кои се вакцинираат без термин за првпат во поликлиниките. Секако информирај се претходно. @Pablito
Ako ima nekoj tocno info za phizer za nezakazani, dali i kako moze da se vakciniraat,neka spodeli. Bilo da e arena, poliklinika, vranje, nish...
Во Ниш се вакцинирав на 24 јуни без термин со фајзер.Мислам дека и сега ќе можиш да се вакцинираш со фајзер.
Дали некој знае за постарите од 60 која вакцина ја даваат без термин во поликлиниките? Астра Зенека е или Синовак? Или трета некоја, Фајзер? Не верувам да е Фајзер ама да прашам.
Може. Јас примив прва доза Фајзер во Ниш, ревакцина ми дадоа тука без никаков проблем. Ми ја пишаа дозата од Ниш (го носев листот од таму) и веднаш ми средија со сертификатот.
Без термин дали можам да отидам да одберам Фајзер да се вакцинирам утре/задутре? Знае ли некој дали ја има моментално? Во пунктот во Борис или Јане Сандански