Дали некој со сигурност може да каже до колку работи Борис Трајковски за вакцинација? Читам различно раб време и незнам по кое да се ориентирам. Ви благодарам,
вака, на 03.07 примив прва доза, на 24.07 ја примив втората доза, е сега кога се најавувам на вакцинација не ми дава внесена втора доза и нормално нема сертификат, а на ливчето она шо ни го даваат на рака при вакцинирање, си стојат примени двете дози. кај да се обратам? се јавив кај докторот кој беше на смена кога ставав втора доза, рече ќе ти се јвам во теков на денов...
Па тие со фајзер ддимери е паметно да направите. На снаа ми и се покачени баеѓи.Ама таа прележана брзо истрча после 2 месеци фајзер да стави.
После прва или втора доза и скокнаа?И јас сум со Фајзер,ама немам прележано.И имаше ли некакви симптоми дека и се високи димерите?
Јас пред вакцина испитав беа ок, мајка ми си пие аспирин 100 и онака, така да не се потресувам толку. А снаа ти за 2 месеца што истрчала тоа е друга работа. Не кревајте паники за џабе.
Втората. Модрици на десната потколеница долу, дијагонално од раката каде беше боцкана,медицинско лице е ,веднаш испита ддмери. Иако беше советувана да не се вакцинира веднаш.Сега има 900 игг. Така е тоа кога се трча веднаш да се вакцинира,по советите на Филипче. @nena2010 Од претпазливост нема штета,само корист.
Ние немавме никакви модрици по телото од вакцината. Инаку модрици се пријавени и од Синофарм. Така да не е само од Фајзер.