А апчињата што ги пиеме прашаците.. Хербалајф, колаген во прав,Протекал шејкови за слабеење.. Оф мајко мила.
Требаше во сајд ефект и зголемено либидо да пишат. Барем кај мене Е сеа не знам дали од вакцината, дали од тоа што подослабев па препичка се напраив, нешто е. Треба таков пр, со вакцина у рака, до сексоповикувачки нагони без мака. Поезија.
Ај тоа да речеш, не пијат сите, може немаат потреба или се лечат со тревки. Али ова не можеш да го избегнеш, мора да се дише мајку му
Ама стварно негде прочитав ќе имало пораст на невролошки заболувања заради вакцините, ќе сме виделе. Уште да сконтаа дека пораст секако ќе има зошто никој знае колку кадмиум има слободен во почва и вода, тешки метали и што уште не што не знаеме само од нерециклирање и депонии. И не само во Македонија. Плус секако ќе се најде нешто токсично за некое време кое го користиме секојдневно, и што кога ќе најдат какво е да умреме право. Некој материјал во зградите што го имате може да се докаже дека е токсичен, карикирам. Здраворазумен скептицизам е едно, пазење од сѐ и барање причинители на болести во сѐ е друго.
Ми беше срам да пишам Јас сакав дури и тема да отворам: Оргазмите после ковид вакцина. Имам шо да пишувам
Ти со руската ли беше? И не ти текнува зошто е тоа? Нормално, сега кога ќе се накотат Руси еден куп, за 30 години оп доминација. Ама треба да ти текне
и позитивни сајд ефекти имало, што не гледаат малце од посветлата страна. Ако веќе се умира за пет години, бар да се науживаме во сексот
Нека му ја мислат сите шо јадеа Сникерс, Твикс и @M&M сладоледи, била пронајдена канцерогена материја и сите сладоледи се повлечени.
Па добро де, демек во другите нема. Тоа емулгаторите што ги има во СЀ буквално какви не болести предизвикуваат, па еве не гледам дека луѓево прекинаа да јадат.
Нема, сѐ дури не се докаже дека има Поентата ми беше таа, сѐ што јадеме, дишеме и користиме, може да биде штетно за х години. Но кој ќе знае со сигурност од што е.
Генерација то растеше со степ прашоци, со ставање шеќер во кока кола за да е поздрава, месни нарезак, со пиење вода од црева на улица, итн итн нема гајле од вакцина.
Денес сите сникерси ми се подвратија од пред некој месец Ако ме удри гром, нема да знам дали од Сникерсот е или од вакцината