И маргаринот и сувомеснатото, 90% од продуктите што ги јадеме имаат канцерогени супстанции, исто и овошјето и зеленчукот, кои се прскани, кои се продаваат во близина на прометни улици.
Ај ма па ти, пред некој месец тони канцероген сусам беше пуштен и низ индустрија и низ продажба и низ Македонија и низ ЕУ. Исто некоја земја вака алармираше. А јас се давам во сусам Исто пред некоја година најдоа опасни пестициди во демек органски продукт. Бегање нема.
Ви прави ли проблем апликацијата CommonPass? Пробувам да го скенирам кодот, не бива. Знае некој како да го решам проблемот? Еве што ми дава
За храна сте се фатиле... цигари пушите? Пола нација пуши, ама вакцината е штетна, цигарите ич. И после 3.5% смртност, епа да
Искрено, не се замарам ич. Дури и да ми кажат да се работи без маски. Аман бе точаче Дај да не генерализираме. Еден куп околу мене прележавме, никој нема последици. И млади и стари. Твојот куп прошол зезнато (но исто така незнам ти конкретно што подразбираш под последици) мојот куп прошол ко да е обична настинка. Не е убаво ни толку драматизирање. Мора да бидеме умерени.
А досега пак не се истури народот пари давајќи по приватните клиники. Знаеме како завршија голем дел од тие што се лечеа "бесплатно".