На технологијата е еден од нив,на вакцините мислам не е. Проговори она што не требаше. Како и да е типов е битен во оваа иновација,Карико за имплементацијата во телото. Не можат да го негираат. https://amp.dw.com/en/from-covid-to...vaccines/a-58694888?__twitter_impression=true
На вакцината и мислев, тоа се дискутира тука. Инаку не го слушав видеото, касно е Не знам што му е поентата, ама дека е основоположник на вакцината не е. A имам аларм кон погрешни информации, не знам зошто самиот би се претставувал така, кога не е. Самото тоа ми ја зголемува недовербата, зошто би лажел што си? Надвор од неговите мрежи и трудот од 89та нема ни една референца за поврзаноста на истиот со вакцините. Нo секако, ќе го негираат ако има зошто да го негираат. Како што негирале илјадници други научници кои имале тврдења што испаднале неточни. Науката се базира на докази, не на мислење на научниците Ќе видиме што ќе биде
Не го гледав ни јас. Но не ми се допаѓа цензурата што ја прават. Овој човек дефинитивно ја знае материјата и треба да има право да каже што мисли. Кој ќе биде во право,ќе видиме.
COVID-19 vaccines effectively prevent severe disease; haven’t shown signs of antibody-dependent enhancement as claimed by Robert Malone
Не е цензура. Го демантираа и продолжува. Со Стив и оној другиот како беше, псевдонаука во подем. Што знае од материјата? Заглавен на првите истражувања од 80-тите, а материјата еволуира. Или небулозите што ги изјавуваше за ивермектинот. (Не ми се смејте ако не го пишав точно). Сам на себе експериментирал, да го спаси човештвото од Ковид или како и да беше сторијата, не знам. Ништо посебно, едино што работел на неколку истражувања, заедно со други колеги. Нема релевантен извор за останати наводи, туку сите тврдења се од неговиот веб сајт. Останати се повикуваат на истото, башка сомнителни. Самодеклариран, чие име стои на истражувања во кои имал учество и тоа никој не му го оспорува, најмалку научна фела. Туку напротив. А за ова сега шо знам, орден да му доделиме! Не за мислење, туку за тврдење по сопствено убедување. Никогаш не работел на истражувањата на кои се базирани вакцините. Тоа и припаѓа на Каталин. Тој не успеал ниту грешките да ги елиминира, поради кои не можел да ја употреби мрна соодветно. Мислам, не е ни важно, пошо не си играме авторитети нели. Важно е дека, така малку, славен сака да стане. И е! 27 им прави услуга што ги споделува, а на штета на имунизација. Чисто да се знае, оти се шират и натаму небулозите.
Да,така е Лиана,што знае овој ништо,некои таму истражувања. токму така го престставуваат. Но ,спајк протеинот го најдоа насекаде во органите на обдукциите,има студија. Ке видиме.
Која обдукција, која студија? Не знам за ова. Протеинот се разградува за одреден период. Тоа стои за официјално. Другото. https://www.nebraskamed.com/COVID/where-mrna-vaccines-and-spike-proteins-go https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/different-vaccines/mrna.html
Sega citam na fb Vakcinirana so Sinofarm so dve dozi so sredno teska slika, plus i nejzin blizok prelezan lani letoto povtorno pozitiven. Sto e be ova, sto virus ke bese
Било која ако се поминати 6 месеци. Подобро е Кинеска, затоа што по бавно го гради имунитетот, кој прележаните практично и го имаат, само да го бустаат.
taka go pisuvase neznam, pisuvase i deka od taa pricina na vakcinite sto rabotle za sars i mers prekinale zosto lugeto dobivale poteski simptomi po vakcinata jas iskopirav cel tekst ama koga go tuka pisav se objavi cel so golemi bukvi pa mi go izbrisaa a linkot neznam kade bese
tuku,mene me interesira kolku e sega bezbedno da se primi vakcina so ogled deka brojkite pocna da rastat ako primis kineska trebaat 2 meseci oktomvri ke gi fati, a vo najgolemiot pik koj sigurno ke bide septemvri tie ke bidat vo rizik,neli imunitet slabee po vakcina ako se zarazat vo meguvreme zar nema da pominat poloso ili greska sum ?