А каква штета прави за тие 24/48 часа знаеш ли? Особено ако прилично често го земаш, како што сум сведок дека го пијат и за најмали болки?
https://www.bitchute.com/video/ljWrQnz38Dtu/ Налетав на едно интересно интервју за гледање од човек научник, а не анти-ваксер. Добро би било кога би имале време и за вакви видеа, а не само Венко да го слушате кога ќе каже 'јас така реков'.
Оф леле уште дома фали да ми дојде. Доволно е за почеток што не можам да движам кај сакам. Ако ова ти е тебе нормално, не знам.
А да, не сакам да мислам колку фирми и вработени се уценети во моментов. Ама тоа на канал 5 нема да ви го каже никој.
Ок, твоја одлука. Само за два месеци ќе ви речат и вие дома да седите, ако сте вакцинирани. Пошто и вакцинирани се заболуваат, натака оди се. Ај ќе праиме муабет, не е времето уште дојдено.
Не верувам. Никого нема да затворат, само се силат. Ќе нѐ пуштат сите по вода, па кој ќе преживее, ќе раскажува.
Common pass апликацијата не признава синовак. Дали после примени 2 дози на синовак може да се примат и тиена фајзер или модерна? Па така да си патуваме (во случај на потреба)...
Па Мк и не била затворена никогаш. Нас секако ќе не затворат, со се граница, со се продавници, со све. Оти многу се грижат за нас Нема да си патувате @daylight , ќе спушти еу рампа кај и да е. Само да се приберат од по плажите
Апликацијата е валидна и само на андроид 8 и нагоре исто така Барем на мојот што е 7ца не ја прифаќа. Не бива па све да е наредено
Па ни сега нема да нѐ затворат. Деца ќе тргнат во школо, сите ќе се вратиме на старо. Кој со маски, кој без маски. Тој што се пази, ќе се пази и понатака, тој што не му е гајле, нема да му биде гајле и понатака. Затоа велам, ќе нѐ пуштат по вода, па кој ќе преживее ќе раскажува. Ете, протест ќе имало против присилна вакцинација. Ко за сѐ друго што излегоа на улица, така и за ова. Колку за отровниов воздух што го дишеме, толку и за вакцинацијава ќе протестираат.
Вакцинирана и ревакцинирана со Фајзер. Мерев igg 800, референтна вредност 20.33 ( во Биотек). Според реф вредност, рез е ок. Дали познавате некој кој се заразил а е вакциниран со висока вредност на антитела? (Доколку ова е висока)
А кој воопшто вели дека не се заразуваат? Шеташ де таму, де ваму со темите. Очигледно не се разбораме.