Прв пат кога отворив стоеше дека има преголем сообраќај, да чекам ред... после се рифрешна и излезе вака
Сега само што ми даде дека сум стигнал на ред, и оп пак наскоро излезе Изгледа ни они не очекувале таква заинтересираност
Па цел форум и твитер сте тргнале ред да фатите посабајле, ко да ќе ви избега Шо барате уствари први на ред, нели први се пензионери над 70 или како веќе беше?
Не е пуштена сеуште, уште од текот на изминатава нок беше вака, проверував неколку пати во текот на нокта.
Сите кои сакаат може/ треба да се пријават, па после сајтот автоматски ќе селектирал приоритети мислам. Нема врска, јас чекам главно за приоритетниве да ги пријавам, баби дедовци, родители...
Работата е кога е прележан вирусот или има вакцина има многу побрз имун одговор отколку кога првпат се среќава и телото така на брз начин може да го реши вирусот.Постојат шанси пак да се пренесе на други луѓе, ама се многу помали. Тоа што викаат маска да се носи и за нив е сигурно како превентивна мерка, а претпоставувам дека истото и за локдаунот важи, плус каков хаос ќе биде ако речат вие што сте вакцинирани шетајте си, не важи локдаун за вас.