Многу имаат проблем. Дури се чудев кога ми кажа дека успеала хаха.Само потврда нема никаква ваљда успеала што да кажам... Татко ми ќе го пријави утре па ќе пишам дали исто ќе добие код. Се надевам ќе известат нешто во врска со пријавувањето. Има доста проблеми сајтот
I jas eve isto toa ke go prasuvav, stiskam samo isprati vrte malce i me vrakja na stranata i tolku. Dali se ispratilo kako sto neznam..
Isto i od mene 100 pati stisnav hahaha treba da dobieme nekoja potvrda na mail, ajde moze ce go uporavat
Ако нема како последен чекор Verify that you are not robot или како и да беше тој чекор, она од Recaptcha, не можеш да аплицираш. Некогаш излегува, некогаш не, рефрешни ако го нема. Откако ќе верифираш, стегаш Испрати и излегува страница каде најдолу пишува Form has been successfully submitted. Thank you.
За кои земји важи дека МОРА да се вакцинираш? Сакам да заминам летово надвор од Мк, па ме интересира каде имам опција.
Кај мене само врти од кога ќе стиснам Submit и пак ми ја дава истата страна. Колку пати треба да кликнам?
Пуштена во употреба веб-страницата „Vakcinacija.mk“ за искажување заинтересираност за вакцинација против КОВИД-19
Кај мене не излегува никако дека е успешна регистрацијата. Се мачам од мобилен да го регистрирам татко ми, така исто останува од ко ќе кликнам испрати. Ќе пробам од лаптоп сега. @Ahoy за кои вакцини е пријавувањето? Слушнав дека кинеските нема да стигнат за брзо.