25.401 илјади граѓани изразиле желба за вакцинација на „Vakcinacija.mk“. Секој граѓанин кој ја пополнува формата за аплицирање искажуваат само интерес за вакцинација и се регистрира во електронскиот систем „Мој Термин“. Ова не значи дека лицето закажало и термин. Датумот и часот за вакцинација го утврдува Националниот систем „Мој Термин" согласно фазите кои ги содржи стратегијата за КОВИД вакцинација. Регистрирај се!
Кога притискам на копчето ИСПРАТИ.. треба ли да ми излезе нова страна со нешто како УСПЕШНО СЕ ПРИЈАВИВТЕ ИТН ИТН ИТН.. како да трепнува само... се пополнето ама како во место стои кога ќе притиснам испрати, ништо не се дешава и незнам дали сме пријавени вака. Знае некој ?
Ок е , се снајдов Погоре прочитав дека истото прашање го поставила членка веќе и таман со одговор беше Ако не ви се појави IM NOT A ROBOT ништо од бизнисот.
На маил ниту мене ништо не ми стигна, ни потврда ни ништо, само од кога ќе кликнеш испрати треба да ти се појави form has been successfully submitted, и би требало да си веќе во системот.
i jas se prijaviv ,moite ne sakaat da se vakciniraat ,ni setra mi ne saka ,samo jas od nas izgleda ke se vakciniram pod uslov koga ke dojjdam na red kineska ako ima ili donesat ruskata ..astrazeneca ne bi tuku dr mi e nesto slabo se prijavuvaat klku sto razbrav samo okolu 40 000 zasega
Ќе пристигнат првите 4.000 „Фајзер“ вакцини од Србија денес во 10.00. Ама им се погоди времево, може и без фриз ќе ги донесат.
Фајзер гарантира за квалитетот на вакцината од Фајзер до Белград, со спец фрижидери, заштита... Кој гатантира од Белград до Скопје превозот како ќе биде? Фајзер сигурно не. Незнам..
Всушност тоа беа сите тие дозволи кои ги чекаа, затоа доцнеа вакцините, за да се обезбеди безбеден транспорт.
Јас колку што имам скапирано Белград чекаше дозвола, не ние. Кај нас уште не е регистрирана мислам, внесена е со интервентен увоз.
надвор од тема, cijepljenje?. Вакцинирани? Мислев дека зракопловна лука е најчудниот хрватски израз..