A imas na fb isto vakcinisani-iskustva toa e hrvatski sajt sve ima tamu a коловрт isto treba da go baras na fb ne na Google I toa so kirilica
Леле луѓе. Кој ви е тој коловрт побогу. Каков релевантен извор е тоа жити се. Само теории на заговор. Еве и од fact checker: Fact Check-COVID-19 vaccines do not contain graphene oxide | Reuters (за тоа дека вакцините не содржат графен оксид) Ах да еве и за тој некој лекар во Германија Fact Check-German doctor’s death used to make false claims about COVID-19 vaccines | Reuters. На видеото според Ројтерс е друг лекар покажан. Еве и за тој Ноак. Според овој извор снимката е направена година дена пред неговата смрт (во акција на Германската полиција). Според Австриската полиција човекот починал од инфаркт. PolitiFact | German chemist was not killed by ‘government operatives’ after revealing ‘secret’ about vaccine.
За да го убијат. ОК. Еве дознал нешто што цел свет не го знаел и го убиле. Така ладнокрвно му влегла полиција дома и го убила. Зашто открил некоја огромна тајна. Еве и јас сум коловрт сега. Трк да ме цитирате таму. Си пишува во извештатите зошто пред година дена му влегле дома. Не е тајна тоа. Ама не е напишано сензационалистички во наслов, па нема кој да го прочита.
Абе не те напаѓам, така и јас сфатив по пишувањето дека открил дека има графен хидроксид во вакцините и затоа го убиле, само не ми се јасни деталите? Зошто ова не е сензационален настан, што се крие зад ова, човекот се гледа како му упаѓаат дома, затоа што кажува некое откритие за вакцините и сите молчат. Како се усудија тоа јавно да го направат, немали така светот да сфане дека нешто смрде? Кој толку ќе се збогати од вакцините Фајзер?
Ама ти прочита дека му влегле дома година дена пред неговата смрт или не прочита? Видеото со упадот е многу пред смртта направено. А и за тоа графен оксид има тврдења дека ги сече крвните садови од внатре. Тоа би значело дека секој што примил вакцина би требало да умре. Зашто на сите би им било предизвикано внатрешно крварење по вакцината. А гледаме дека не е така. Статистички ретки се компликациите по примање вакцина.
aj ne tresi gluposti ne e taka tuku ova e se profit i eden vid eksperiment ( pocetok) za genetska terapija,ova ne e vakcina kade ke ne odvede ke vidime ama jasno e deka za virusot ne e efikasna
Av ama si strucnjak vo sve Bravo ja sum tresela gluposti?stvarno?a ti so globalistite kafe pies sekoj den pa ti Kazaa za planet?aj oduvaj od moite komentari ako ne ti odgovaraat
Како доаѓате до вакви конкретни информации? Дури и точната бројка кон која се цели да се намали популацијата знаете ГејЦ куќен пријател да ви беше, па немаше толку информации да имате од прва рака за масовната завера против човештвото. Воодушевена сум! Спојлер
moze i pijam,od kaj znaes aha znaci samo 1 milijarda treba da ostane i toa se ona milijarderite i elitata ,ahaa koj ke raboti za niv? ili treva ke pasat? kolku treba da si "umen" za da veruvas vo takva glupost a posebno vo taa strana i medium sto od fb objavi aaaa da moze roboti ke rabotat za niv ili ke istreniraat zivotnite zalam ama ova e javen forum i moze da ti repliciram kolku sakam, od tebe odobruvanje sigurno nema da pobaram
Hmm da imam informacii no koj saka da veruva ke veruva pravoslavni Monasi I mitropoliti uste pred koronava Kazaa I predvidoa clen sum vo pravoslavni grupi zatoa znam
Ааа супер, мистеријата е откриена. Благодарам за просветлувањето Друго што имаат предвидено? Вонземјаните кога стигнуваат да го превземат светот? Роботите што ќе работат за тие 1 милијарда луѓе што ќе останат на планетава по масовното требење, ќе бидат ли барем обучени да се справат со нив? Tell me everything, plis plis plis