Mi se javija i mene denes ama jas celata voozbudena ne prasav dali od arhiva kaj sto gi ostavavme dokumentite da go zemam
Ќе одиш таму на информации ќе те упатат, мислам од 9до12ч имаа кажано за подигање... Со среќа и убав одмор
Znaci mora so licna karta, sigirno i potpis treba. Nisto ke si trkne on , nie mislevme moze bilo koj pa majka mi da go zeme vo blizina raboti
Спомнаа на тв, дека ќе доделеле уште ваучери. Дали сте во тек? Од понеделник ќе се јавувале. Близу 3000 ќе доделат. Вајда нема пак да се аплицира?
Баш прочитав на нет имаше дека одлучиле за тие што аплицирале а се над 1250 и нив да им дадат...за наредна недела да ги известуваат
https://narodenglas.com/site-gragja...i-za-domashen-turizam-ke-gi-dobijat-bekteshi/ И на вести имаше предмалку
Ние го користиме веќе ваучерот, моментално сме во Охрид. Четири ноќевања со појадок во малце полуксузен хотел Во помалите хотели се нудат и по 6 ноќевања со појадок. Во принцип горе доле тука се сите, алл инклузив е 2 ноќевања секаде, полупансион 3 ноќевања, многу од хотелите бараат и доплата, така да убаво прашајте си во сите.
Убав помин и убав одмор... ако не е тајна може и во порака да споделиш во кој... ние сеуште не сме одбрале каде да идеме...па може ќе ни " помогнеш со изборот
Не чекајте да се јават, туку одете прашајте си ако сте во можност. На мои блиски не им се јавија и кога отидоа да прашаат ваучерот спремен. Испуштиле да им се јават.