Zdravo, dali nekoj dobi vaucer od dopolnitelnite i na koj nacin dali ve konraktiraat da si go zemete ili go isprakjaat zosto jas sum od bitola. Fala
И јас сакав да прашам.Нас со втората тура ни следуваше,ама еве никој не не исконтактира.Вртиме на неколку броја во министерство никој не крева.
Истото и ние спаѓавме во втората група но сеуште не сме исконтактирани. Дали воопшто има некој исконтактиран?
Во близина на мин. за економија сум, тркнав сега. Изготвени се сите, ама уште не почнале да се јавуваат. Од понеделник кажа дечкото. Ќе одам во понеделник пак, да видам што ќе кажат...
Бев денеска, го подигнав. Испечатени и потпишани се сите. Рече од денеска-утре ќе почнат да се јавуваат. Ако сте во близина може да поминете.
Ни стигна по пошта..ко препорачана пратка... Јухуу..ојдов да гледам хотелчиња.. Викендче ќе де тера..
Може ли да ми дадете инфо кој реден број бевте на списокот. Кај сопругот во адреса грешка град напишале на списокот (го пишале градот на раѓање) па неможам да ги добијам да се исправи грешката зошто ќе го пратат на друго место
Околу 1700 бев јас.. Нас ни го утнале презимето а не сум приметила, резервиравме, дојдовме.. И као не примија, ама утре со менаџерот на хотелот ќе видиме. Проверете ги!!
Би сакала да ве прашам кој реден број бевте на списокот за отприлика да знам до каде се стигнати со испраќање. На сопругот грешка адреса му пишале во листата објавена а на телефон не креваат и не знам дали ќе нинстигни воопшто на адреса