Праша каде, а не побара линк, а и не е тешко да отвориш на гоогле Туку не ми е јасно, објавена е листата на хотели, а кажуваат ќе објават листа....
Па да отвореше ГугАл ќе видеше дека е најавено за деновиве. Ова било известување дека биле потпишани Решенијата.
Nesto si smesala, vikaat ke ja objavat listata na hoteli od 15.09 nataka a listata na hoteli e objavena od februari mesec. Jas veke i rezervirav denes mora brzo da se reagira kratok period, mnogu narod zatoa rezervirajte odma.
Најдов..на работа бев немав време да "гуглам". Чуден составот на листата некако И јас уште почудна,заборавам кај живеам.
За оние што имаат добиено и искористено, Како оди постапката некој ако може да објасни? Да си знам за следната година ако има. Кога има оглас што треба да се достави и како се користи ваучерот? Фала однапред девојки и убав помин на сите што ќе го користат сега
3 полупансион. 90% така даваат 3 ноќи полупансион или 4 со појадок, чат пат некој 2 ноќи, едино Климетица 4 дава полупансион, али не е баш добро таму.