Кое министерство е надлежно за ваучерите? Пратив меил со податоци на тие kupon и vaucer но сеуште нема одговор.... Дали може некаде по телефон да се добијат за да го препратат ваучерот?
Те молам ако нешто успеете информирајте ме, јас се пробав и никаденема одговор. Не сум од Скопје а да идам по министерства...
Дали некој продава ваучери, ми требаат 2. И има ли некоја листа на хотели каде можат да се искористат? Пример, во Охрид во кои хотели може?
И јас знам дека неможе друг да го користи освен ма чиво име е. Ако може јас имам еден пиши ми. https://list.domasiedoma.gov.mk/hotel/all Најдоле можеш по град да пребаруваш.
Јавна тајна е дека се продаваат. Само прашање е кои места ги прифаќаат ваучерите да се искористат од друго лице. Ако сакаш пиши ми во лп,каде може да се искористи. Има и сестра ми,ама не е во можност да патува и да го искористи,па ако може да го користам јас.
Доколку сте користеле ваучер кој не е на ваше име, пишете ми лп на кое место може да се искористат овие ваучери. Имам ваучер од зет ми, они не се во можност да одат, значи ако треба лична карта можам да ја носам неговата за увид. Фала
Истото сакав сега да прашам. Имам ваучер од татко ми, тој не е во МК, па сакам да прашам каде би можела јас да го искористам