@Sexybaby86 на првата слика е на најкрупно, на другите две на второ. Има 4ри големини. Наредно ќе ја сликам штом ја направам, тогаш е баш модерна Во живо бојата ми е 3та, кога мм слика тоа е
Уште да кажеш колку време ти одзема. Колку што можам да проценам густа коса имаш. И колку дена трае витканово? Оти како што имам долга и густа не ми се заглавува многу со тинтрање
Немам густа коса, влакното ми е многу тенко и кршливо. Не се зимаат големи прамени, јака е, јас не ја ставам ни на најјако, али мене и природна ми е косата, па брзо се витка и ми држи. Самата преса те води каде да продолжиш, времето повеќе зависи од должината на косата. Првиот пат дури фатам ред кај 1ч, вториот пат кај 40мин. Битно е да е сува косата кога ја правиш. Ми држи до миење, ја мијам на 3ти ден, сликите се од втор. Јас уште не сум се средила како сакам, не знам како да се направам од напред Наредно со венче ќе пробам, штипче, шнола..
Не во почетокот се фарбав на фризер и бојата ми беше жолта. Затоа почнав дома сама да се фарбам. Е сега од почетокот може нема да ти е точно таа боја, се зависи и од влакното и подтонот. Но со тек на време ќе ти биде топ
Благодарам нареден месец кога ќе одам пак за фарбање, ќе и кажам уште малку да ме потшиша да биде баш бело останаа некои праменчиња жолтеникави кога се работи за коса не се мислам воопшто , и така не ја пуштам под рамена да расте а и монотоно ми е се една иста фризура да носам