@mariz Пробај со овој шампон Мојата коса пост - породилно ја изгубив и добри 6 години пробував се и сешто , од таблети на Merz до домашни маски и шампони .. Овој шампон највеќе ми помогна , сеуште не е крај , сеуште го купувам и користам но , има многу подобрување . Дури и фризерката што ме шиша примети промена од само 2 шишиња шампон ( и тоа и маж ми го користи , бидејќи рано проќелави ) . Има и капки од лук , но нив сеуште не сум ги земала , здравје кога ќе правам пауза од шампонот ( за да не се презасити скалпот , да не се навикне ) ќе ги земам капките ( да не го прекинувам скроз третманот , а при тоа да користам нешто ефективно ) . Поскапи се , но има попусти , јас на попуст зедов шампон од 500 ml , маска и шампон од 225 ml за 670 ден со карго достава до Тетово . Имаш каталог на гугл , мислам дека до крај на овој месец трае попустот . Инаку без попуст цел сет е 1000 па можеби и повеќе денари .
Еве ја, прв ден направена е подефинирана и побујна. Природно ми е виткана косата, јас знам и само да поправам по некој прамен. Не треба претходно фенирање, исправување, битно е само да е сува. @DaisyDream
@Indiegurl Еве. Оваа фарба ја користам почесто.Гарние ми трае повеќе. Понекогаш оваа. Еве каква ми е со фарбиве.
@koritsaki Како ти е за одржување фризурата? Бара многу работа? Со што ја стилизираш? Сакам да се ишишам
Почеток на февруари се шишав вака и од тогаш се немам пак шишано, на едната страна косата ми е подолга, и тој подолгиот дел често го виткам со фигаро или со четка ќе го исфенирам. Ако ја правам вака малку лак обавезно прскам. Тоа е тоа. Сега април месец ќе одам корен да фарбам, па се мислам дали да се шишам пак малку или да ја пуштам
Не , таман работа за плачење не ми е лоша и да знаеш лесно за одржување е ептен коса расте ако ти е мерак ич не му ја мисли