Коритсаки 300 фризури смена јас уште не можам да ја воведам во ред мојата коса... Прекрасна ти е косата, само да те прашам порано користеше црна фарба, можеш да ми кажеш ккава беше фарбаат и дали ти паѓаше косата од фарбата? Бидејки од палете и сајос ми испадна цела коса и уште не можам да ја средам
Фала ти Два пати во животов ми паѓала косата, еднаш од ставање кна, мислев дека ќе ми го зацврсти влакното , а добив спротивен ефект и минатата година од многу ниско железо од фарба не ми се случило да ми паѓа а од црниве последно ја користев на Аура велвет тон и ми беше одлична
Па ова ми е второ фарбање во живот и со најефтината фарба се фарбам. Овие две ги мешам. А инаку ја мијам два пати со овој шампон : И после второто миење 2-3 минути ја ставам оваа маска да стои : И после плакнење на врвовите ја нанесувам оваа крема од Балеа за локни : . Иии после сушење ставам масло за коса било какво, на врвови секако. Ете толку од рутината, така сликовито. Аа и фалаа. Мака мачев со опаѓање на косата дообри 8 години и само шампонов ме спаси.