Фала премногу, ме засрами Инаку искрено ич, ја миев со head and shoulders и денес треба да ги пробам новиот шампион и маска од на фризер. Ништо посебно маска шампон и то е то.
Германија. Ама мене не ми се свиѓа, цело време во пунџа ја носам и едвај чекам да се фарбам, а колку платив срцето ме стега. Никогаш не можам да си најдам фризер. Еден единствен имав кога бев во Мк ама и тој се преселил.
Баш убава нијанса имаш, не е жолта и добро се прелива нема линии, а и здрава коса. Износи ја веќе ко даде пари, можиш да ја виткаш со пегла и да ја расчешлаш, убави бранови да добиеш.
Мислам дека беше доволно со вакви празни обвинувања. Доколку некој има доказ за лажни слики, може во секој момент да ми пише мене, на која било од другите модераторки во категоријава или на админите. А вака да се полнат страници со шпекулации и празни муабети нема поента. Темата е од забавен карактер, толку пријатна за око е и нема да дозволам да се препираме за глупости. Ве молам да не ја носите темата во таа насока, доколку се продолжи со исти муабети ќе следуваат санкции, сфатете го ова како опомена.
Фарбање , part 1. Нијансава сум ја утнала тотално . Без бланш од прва го добив ова на сликата . Секако ќе се фарбам повторно со две нијанси потемна боја . Ова е ужас над ужасите пофатална грешка немам направено до сега Буквално коренот ми е црвен а косата надоле " тепа " на портокалово
Не знам која марка беше , пакувањето е како старо злато боја со некои шарени линии на неа , од Версаче - Тетово ја зедов број 0.66 беше тоа запомнив . Некој тука ( дали ти беше или некој друг , не се сеќавам ) ми препорача друга марка , но ја немаа во моментот таа , па на нивна препорака ја зедов оваа . Ај нема везе , ќе ја оправам . Или ќе ја мењам фризерката , како е можно да нема црвени нијанси . Дури и да нема треба да ми каже што да земам , кој број итн . Да се дополнам , ја најдов , еве ја : Кафеава е мојата коса , нешто како лешник боја кај коренот надолу потемна ..
За корен ке земеш потемна за надоле ќе земеш посветла само така ќе ја изедначиш , ова по совет од фризер . На корен ставам еволушн 6.66 надоле ред бустер , мене ми е ваква без бланш
Јас посветла сакав да биде од твојата за една нијанса ( мислам ) т.е вака нешто Можеби вака ти е бојата , но дека на темно сликата , ми изгледа потемна твојата коса .. Ја баш оваа нијанса ја барав а фризерката рече дека нема клиенти што се фарбаат вака , па ми рече да си купам сама фарба , и купив . Ај нема везе , ќе се фарбам повторно за 2 недели . Идеата ми беше за свадба кај блиски пријатели да ми биде црвена косава , среќа фризурата што ќе ја правам е растурена пунџа со плетенка од доле , па се надевам нема да се познава многу дека е шарена малку .
Мене ми е исто ваква ко на Ријана само темна е сликата , земи си ред бустер на еволушн ке ти дојде убава боја