Јас ти ја предложив Ред Бустер, најарна е хаха, и јас ја земам во Версаче, знам дека Тетово, од тука сме двете, затоа ти кажав. Оваа на ФармаВита испадна кај мене ок бојата, земав баш пред некое време 0.66, ќе постирам слика во другата тема, види баш. Ама искрено да ти кажам главава ми ја изгоре, не баш изгоре, ама ми се исуши многу скалпот, и првут имам еден тон после ФармаВита 9ка хидроген ставам и јас, имам слика од бојата на другата тема.
Ви благодарам на сите , ќе поминам повторно во Версаче да проверам дали ја имаат , а каде на друго место ја има Ред Бустер на Еволушн , освен во Версаче ? Сите ми велат дека убаво ми стои црвенава ( па планирам некое време да ја носам , за понатаму не знам ако ми швркне може и да се префарбам ама минимум 6 месеци ќе ја носам црвенава ) , " само малку сум ја згрешила ама , ќе научиш , за од прва супер ти е , бојата добро ти стои само може малку потемна да е " . Ама .. они не знаат КОЛКУ ВСУШНОСТ црвена беше на каталогот . Поцрвено нешто не сте виделе мислам баш како онаа темперната боја светла црвена . Добро е што и вака излезе искрено .
Во ДМ има Ред Бустер на Еволушн исто, ама таму е поскапа. Абе супер ти е косата ко за прво фарбање, поарно е без бланш. Еден месец ќе ја поносиш ако тебе лично не ти се свиѓа и стави и Ред бустер, ќе дојде таман ќе видиш. И Ред бустерот ти е таква во каталог инаку..
Мислам дека нема потреба темава да се оптоварува со страници, полни со совети за одредена боја. Поготово не кога веќе имаме исти вакви теми отворени со цел да се дискутираат боите за коса, одржување, нега и слично. Со еден таг во соодветната тема се решава сè. Во ред е тука и таму да се појави по некое прашање, но проблем е кога истото веќе преминува во дискусија на која местото не ѝ е тука во оваа тема. Ќе ве замолам да продолжите со муабет во соодветната тема, тука: https://forum.femina.mk/threads/Идеално-црвена-коса.5618/