Ете ја и мојата природно ми е виткана а и бојата.А си мислам дали цела да ја офарбам скроз плаво, што мислите вие?
Супер ќе ти биде плава , но сеуште си мала за фарбање , ќе си ја уништиш косата..Ако ти е толку мерак може да се исфарбаш со Garnier olia, немаат амонијак и скоро ич не ја гораткосата.
Да во право си,и јас се предомислувам поради тоа да не си ја изгорам.Инаку ја имам правено со таквии фарби без амонијак и задоволна сум од таа на гарниер.Но незнам што ме штукна па сега за фарба бидејќи сакам скроз до влакно плава,но никако срце не ми дава да ја изгорам.
Не и се секирајте многу на косата, косата ја фарбаме еднаш месечно а колку пати во неделата ја сушиме,виткаме/исправуваме со пегла штом сакаш да се исфарбаш исфарбај се , јас те подржувам бидејќи многу сакам промени види како ке ти стои ако ти се свиѓа ок ако не па не ќе мораш пак да ја фарбаш
Ај можеби ќе пробам и онака плава ми, е од едно фарбање ќе фати,ако сум задоволна пак ќе ја исфарбам ако не тогаш ќе си навратам пак на гарниер без амонијак
Прекрасни коси имате. Ќе ви ставам и јас слика од мојата некогаш, ама сега ми е за шишање па и го нема крајот. Кога ќе се шишам ќе ставам.
Еве една слика и од мојата коса природно ми е права и црна досега не сум се фарбала..се надевам ќе ви се допадне
Ја осветлував доста време, па еве го резултатот: Ама сега сменав на мнооогу потемно, и испадна ваква (не очекував до колку темна да ми е)