Еве ја мојата коса,во,да речам полу природно издание.Ова ми е исчешлана коса откако одврзав плетенки,ми дале некои волумен и си ја обожавам ваква косата.Исто така има по кафеава боја во живо. Едит: Тоа што се гледа како бели влакна да се ми е од лак за коса.
koritsaki дефинитивно изгледа поубаво од црната. Дури и не мора да е посветло. Можеш да ја пуштиш да ти биде во оваа должина како на последниве слики кои ги имаш ставено. Уште едно или две фарбања и би требало да ја добиеш оваа нијанса
Да, а можеби и посветла нема да ми стои баш ме интересира сега со гарниер 8.0 дали ќе се смени малку а овде баш се сеќавам дека не ставав бланш, туку од кафеава ставав платинесто плава и секој месец ја осветлував и јас мислам дека подобра е светла, црна бев 8 години и те како ми се здосади
Прекрасна ти е бојава... Одма да си ја направиш ваква пак Со која фарба се добива оваа боја? Или на фризер ја правеше?
Фала дома ја правев неколку пати ставив платинеста фарба еве оваа и ваква се доби. и јас незнам самата зашто потоа се префарбав во црна а не требаше
Коритсаки многу поубаво ти стои ова боја од црна,стварно преубаво ти е вака направија пак така за летово
Не е дека не ме знаете, па нема шо да се кријам Мојата нова фризурка, едно 4 -5 години ја чувам за на крај да ми пукне филмот и да ја скратам и нијансирам За еден викенд чуда се дешаваат
Еве некои постари слики што незнам дали сум ги ставала на форумов. Овде кога ја осветлував косата ми беше некоја мед боја Овде плава И овде малку посветла од погорната сакав да влече малку да влече накај сивкасто ама бидејќи не успеав се префарбав во црна потоа од црна ми текна црвена да се правам и на фризер ме средија и по неполн месец пак се офарбав црна е веке ми се смачи од црната секаква би била само не црна
Kortisaki, имаш многу убаво и нежно лице со прекрасни остри црти . Секоја темна боја некако го сокрива тоа, да си се вратиш на плавкава, прекрасно ти стои, дури не те препознав, те прави помлада.