Na frizer mi ja napravija,potocno vo studio Dior.Bojata e dobiena so mesanje na farba (Keune) i malce blansh.Prekrasna boja mi se dobi ,a i sto e najvazno kosata ne mi ja izgorea voopsto.Ako sakas bojava da ja dobies ili kako ombre ili pak na cela kosa ti go preporacuvam Dior.Eve veke godina dena sum raat ne ja farbam kosava.Poleka mi se spusta bojava i celo vreme si imam ombre kako sto i sakav.
Коренот е мојата природна боја на коса него не го чепкав,надоле потемниот дел на плаво фризерката ми го направи мешајќи 3/4 бои на светли фарби а надоле најсветлото е бланш со прелив што бие на сиво...се на се многу работа и треба добар фризер ...ми ја правеа косата 4/5 часа ама вредеше
Еве ја мојата, 100% природна, нефарбана и плаче веќе за на фризер, џабе по дома ја шишам... (немав поим дека ваква ми била на сонце и дека сум имала два посветли прамени - прв пат гледам на сликиве сега )
Незнам зошто викате црна тегет, јас црна се фарбам. Инаку користам Elita Color и се фарбам еднаш во 4 месеци, што значи за тие 4 месеци мене полека ми паѓа бојата.Бојата е Black.
Ајде и од мене нешто.. Ми тргна со ставање слики. Инаку, косата од светлото ми изгледа така црвенкасто, а смеѓа ми е, природна боја, никогаш ја немам фарбано а не ни планирам додека не ми се појават бели влакна