Ако не ти е проблем сподели каде ја правеше косата? Мене многу ми се допаѓа таа нијанса што ја имаш на врвовите. Би сакала целата коса да си ја исфарбам во таква боја, но не сум успеала да си најдам соодветно студио до сега, а со оглед на тоа дека никогаш се немам фарбано па и тешко ми е да се одлучам каде.
mozes da ni gi pokazes vitlerite? Blagodaram Stavas li nekoja pena ili nesto za da stojat crlite podolgo?
Повелииии Не ставив никаква пена, ми издржа косата до крајот на денот . А на некои им стојат по неколку дена
Еееј витлери... Овие од времето на мајка ми Ме потсети... И јас ги користев во средно, и тоа спиев цела ноќ со нив... Како ли спиев само Да, се варат и жешки се стават. ,
Па искрено да ти кажам два три-три пати ги имам ставено и буквално око не сум склопила ... цела вечер, сите тие два-три пати Толку се тврди ... ужас, ама ми завршуваат работа
Убавината е болна, шта чеш Подобро најди си оние сунѓерасти, иста работа ќе ти завршат. На времето од баба ми имаше онакви па метални, ако некој се сеќава, па и ти се ставаа жешки на глава, е тоа беше измачување уште полошо.
Немам појма како ги ставате емотиконите , па морав вака на нашкрбам нешто . Ова не се специјални фризури, за навечер или како било ... него секојдневно . Затоа спаѓаат во мојата коса.