Mila, kosava nekako ti nema ubav stepen i plus mnogu ostetena na vrvovite ti e. Nemoj da mi se lutis na kritikava, nemam losa misla. A, da ja potskratis ramno ili barem da smenis frizer , stepenot da ti go sredi kako sto treba. Nemoj da mi zameris, te molam.
Претходната вечер ја виткав со фигар, ова ми е другиот ден сликана, од спиење ми е подисправена а не ми е ни чешлана.Така да си ја видам ја сликав, па арна ми се виде.Некогаш ми е права, некогаш повеќе прекршена.Слично како на сликата.Зависи како.Некогаш ми е ептен права, па со 3 пати поминување брзина со пеглата предните прамени, ми е ептен права.Некогаш треба повеќе зошто ми е честа многу. И ја чешлам преку 2-3 миења.Овие месеци.
Не сум билa нa фризер веќе некoлку месеци, oвa е пoсле миење нa кoсaтa сo Бекутaн сo екстрaкт oд oвес. Пoчнaв нa секaде дa гo кoристaм шaмпoнoв, дури и нa мoетo куче имa oдлични резултaти (пoмешaв бекутaн сo јaбoлкoв oцет и вoдa oд рузмaрин зa неa).
Не сум фарбана Време ми е за шишање знам ,мн брзо ми расте, како што ја фенирам секој ден ,добро е што имам коса. не ми е средена ,во реп ја носев ,затоа ми е чопава малце .
Природната каква ми беше? Костенливо кафеава де... Да бојосана,стросана,фарбана два пати со палете скандинавско плаво.Да плава.Сега бојата на косата ми е како сок од портокал