се мислам како да си ја ишишам косата ве молам се мислам и никако да се домислам да променам малку пред роденденот инаку еве сега ќе ви пратам каква е мојата коса можеби е убава ама мнг ми е расцветана таман ја пуштив до гз ама никаква ми е немам степен ни ништо :'( Еве ваква ми е ама ми е расцветана малку ќе ја потшишам...И од тие фризури незнам кои
Па толкаава ми е косата само што е оваа од нет не си ја сликав мојата коас ама како што гледам нејасно мнг ви е па ќе ја сликнам бидејќи мислите дека лажам
Кaj ти е накаj плава косата Сликата ти држи место , подобро да си ја сликала одмеѓу погоре туѓа, бидејќи по пишуваното е како ти ја преставуваш твојата коса бидејќи пиша онака, иако нигде не пиша "МОЈА". Супер ти е можеш да си ја скратеш на степен само напред да те прави во лицето како срце форма(имам наназад слики во темата) а од сликиве ако бираш би ти предложила 3 слика ( барем ставате коси пуштени да се изнагледаме и уживаме во изгледот нивни , наместо како некои пунџи и заплеткани..)