За плава купувам syoss фарба, за нега шампон Syoss Зелено шише како прозирно за руса коса е највеќе и после тоа глис со прскање за расчешлување, кога ќе се исуши ја пеглам имам пегла од северин на 180 степени ја пеглам и потоа и ставам кристали за коса не е кизнај што негава хехе ама супер ми е косата
Фала @rose60 и мене тоа ми се допаѓа конечно ми го погодија степенот како што сакам.Само што мачна ми е за чешлање и треба обнова.На крај ќе ја средам сама дома,да не ме унаказат на фризер
По долги години ја пораснав толку долга, нон стоп до рамена си ја сечам. Полесна е вака за оддржување. На сликата тука миена само ми е и ништо ни пеглана ни ништо. И малце на црвенко ми мава на краевите оти бев црвена во косата пред две години.
Откако знам за себе ми е вака долга,дури и подолга ми била.Брзо ми расте.Не користам ништо посебно само шампон Head&Shoulders citrus fresh и сега почнав веќе 2 месеца и маска да ставам од Генера
А да кажеш како толку долго успеа да ја пораснеш,до половина,уф,мислам само на 5 годинки ми била,а што не пијам и ставам,мн.споро ми расте,сега последна нада ми е со биотинот,и да јас сеа напротив ќе идам ,ми викаат на 2-3 месеци шишај се не на 6 ќе се шишам ќе и пркосам на мојата споро-растечка коса.
Ne koristam nisto posebno za rast na kosata,odsekogas mi raste brzo,a ja sisam samo dvapati godisnoNe koristam ni posebni samponi za taa cel,tuku naprotiv sekoj mesec isprobuvam novi,sigurno e genetski
Фала ти. Како и секогаш користам Сајос, 8/6 или 8/7 само што веќе два-три месеци се немам фарбано, па ми се прелива.