@resenska Доста долга ти е, ама толку ти е негувана и сјајна, што мислам дека нема потреба. Можеш да споделиш како ја одржуваш
Ја би ја скратила 5,10цм дека е полесна за оддржување Ако сакаш промена и ако ти расте брзо, не се мисли И вака ти е преубава .
Ja mijam 2pati nedelno Koristam sampon od avon daily shine i kapkite isto od avon daily shine posle mienje koga kje ja isceslam gi stavam i ja ostavam sama da se isusi povekje mi e sobrana i vo pletenka toa
Топ ти е. Имаш фора уште за паѓање. Се зезам, не замерувај. Не ти се познава ич дека имаш некаков проблем. Се гледа дека ти е малку проретчена во споредба со порано слики што си ставала, ама не е ништо страшно. А и ти реков дека куса ќе ти стои многу убаво.
Фала ти Дузи! Знам дека не се познава вака ама јас си знам колку ми падна. Болка ми е. Само да намали паѓањето за брзо аман. Иначе од секогаш добро ми седи пократка дека сум ситна.
Сивата нијанса се добива со графит, но највеќе фаќа на претходно избланширана коса. И да напомрнам дека после неколку миења за жал паѓа.