Ќе си дозволам да кажам дека фризурата не е лоша, но мислам дека не ти оди со стилот кој го негуваш. Не сум ти го видела ликот, но знам дека си млада мајка- фраерка со прекрасни casual комбинации, па вакво “теткинско” фризурче со шатирани шишки и степен кој го става лицето во рамка, не ми се вклопува. Остај ги ти Германците, дојди си кај нас на дотерување
Не ми е пеглана. Нанесов маска со јајце, маслиново масло и мед и ми ја прави прекрасна. Препорачувам да ја пробате.
Јајце маска Измешајте жолчка од јајце со две лажици маслиново масло, лажица млеко и малку лимонов сок што ќе резултира со маска против првут и зајакнување на испукнатите врвови. Освен тоа вашата коса ќе прими витамин А кој се состои во јајцето и влијае врз побрз раст на косата. Вака ја најдов на нет, но мене лимоновиот сок ми ја суши косата, наместо тоа јас ставам една супена лажица мед. Одлична ми е така. Држи ја еден час пред да ја измиеш.
Kazi Kako ti porasna kosata ja imav dolga do pred nekoe vreme frizerkata pred da mi ja unakazi me isisa prekratko a I kazav samo malku.
Брзо ми растела секогаш ама и јас денес ја скратив, ќе видиме колку време сега ќе и треба да порасне Не се секирај, дај и време, ќе порасне
Niso ke moram da cekam da MI porasne. Vo koe studio se sisas dosega smeniv nekolku nitu edna normalna ne MI se pogodi.