Бубале како дојде до нијансава? Зошто и јас сум со црна коса, а природно ми беше темно кафеава еве веќе некое време не се фарбам сакам малку да ја осветлам.
Многу убава. И јас сакам оваа должина да ја шишам само имам една дилема, можеш ли во репче да ја собереш или малечка плетенка да направиш?
Фала Репче доле ниско (кое патем не ми стои убаво), а горе да ама фатена од доле со штипчиња А плетенка мало сутра
Многу ја сакам должинава, ептен урбано и стилски изгледа. Значи ќе морам да се простам од внатрешна плетенка дури зарасти. Фала ти.
Откога почнав вака да се шишам не посакав долга, заразно е ептен А до пред некоја година бев строго со долга коса
И јас се согласувам со тоа дека е заразно Цел живот со долга коса до половина на памет не ми паднало да ја скратам, лани ми текна да ја скратам скоро до раменици па здравје после свадба пак сакам да ја скратам. Он топик : Пред Потоа
@wannaBeMomma иста фризура имаме, заразна е стварно. Мене моментално ми е до клучната коска и не можам да ја поднесам ќе ја кратам пак. @kristina.k сограѓанке, фантастично си шатирана.