Сакам вака да се шатирам но на краевите ми е бледо црвена па дали да ја префарбам целата па тогаш да се шатирам или интересно ќе биде и ако врз црвеното се шатирам ?
Еве ја мојата „извиткана“ со „хитлери“. Знам дека сликава ме прави подебелка, но сучка сум, да знаете.
Не е сликано специјално за оваа намена,( братучетка ми ме сликаше во профил, а мајка ми ја сликала косата ) но се надевам дека убаво се гледа Едит: Ваква ми е природна. Никогаш не ја пеглам. Но за сметка на тоа, и да ја извиткам, повеќе од неколку сати не стои
Ова е постара и единствена слика од мојата коса.А оваа ја сликав зошто сакав да видам како испаднала плетенката (не дека нешто се познава) Инаку косата ми е прилично долга, па во скоро време планирам да ја скратам малку
^ Спојлер А чекај,извини од кај ти тоа примети дека е од интернет??? Значи ако некоја тука има убава коса,од интернет е сликата нели?Боже сачувај. Јас глупата,се ишишав,а до половина ми беше косата...Ке ставам слики друг ден,каква што ми е природна,сега ја имам испеглано