Многу ти е убава бојата бубаче, но ми падна во око тоа што краевите ти се многу изретчени, да не речам преполовена е косата во долниот дел. Претпоставувам по твоја желба. Мое мислење и предлог е дека би ти била многу поубава доколку краевите се погусти.
Мојата коса е многу густа и многу ми паѓа, не се шишав 4 месеци. Барав да се острани оштетеното и врвовите. Инаку, не сакам густа коса ама тоа е.
Преубава! Ретко на кој ваква фризура толку добро му стои, уау, обично сакам долги коси ама твојата коса ме воодушеви.
Вака ти е нај нај нај нај нај убава, требаше да ја оставиш, ептен делува здраво и убаво. Црна коса ич не сакам, според мене прави да изгледа постаро особата и косата да изгледа ко да не и обрнуваш внимание воопшто.
Таа боја ми спадна, а и портокалово ми изгледаше после некое време плус оштетени врвови, катастрофа ми беше. Инаку црна најубаво ми стои на се до сега, ама секој со изборот.
Wow Поправи ме ако грешам, ама порано имаше долга кафена коса, така? Како стигна до прекраснава blond нијанса?
Грешка си, црна беше Спојлер Макотрпно искрено. Прво правев два третмани со деколорант на таа должина, ми дојде црвенкаста со сеуште нота на црно, што никако не попушташе ни по многубројни фарбања со плава, и премногу ми паѓаше па ја ишишав боб. Година и пол траеше дур се отарасив од црното, со кратење па лани направив балајаж на врвовите и конечно вчера со шатирање па фарбање добив ваква нијанса
Нонстоп си менувам Нешто многу сува, леплива ми беше и го земав ова. Ептен ми живна, преубаво мириса, посјајна ми е, помека. Крема е, се мачка на мокра коса по миење и не се измива. Маски која стигнам купувам, исто и со шампони
Mnogu ubava mi se svigja Ja kje se sisam vaka imam dolga kosa nekoe vreme mislam da se sisam kratko cel zivot imam dolga kosa i edvaj cekam, kade odis na frizer?