Сликава ја имам претходно гледано на интернет, четврта од лево http://www.pinterest.com/mchaney82/hair/ Сликата ја има на pinterest уште пред 7 месеци, а SunnyGirl2 ја има постирано пред 4 месеци. LittleFairy дали сега се увери? :geek:
^Извини,моја грешка Ми заличе ко нејзина коса стварно да е,зошто имав една другарка,никој не и веруваше дека стварно и е таква косата,па после ја видовме,незнаев дека имало иста слика на интернет,не ја имам сретнато,а не ни побарав,саката сум.. И уште дрско сум изреагирала без да проверам,боже петра,па фејри бре незнаеш што во кој момент правиш и зошто правиш,за друг пат памет у глава,смотана една
Пред да ја изгорам со фарби и да си ја скратам, сама!! (со кој памет ) Во природна состојба, уште ми беше водена кога излегував од дома.. Ја сакам пак назад
Фала инаку задоволна сум со оглед на тоа дека до сега сум измиена само 2 пати од како се фарбав убава е бојата
тука сум тазе фарбана и омбре имам правено.Фарба користам на палете бр.400,а омбрето е со бланж и фарба(само незнам како се викаше,нема ништо на неа,црно кутивче е) и капки од авон
Имаш многу убава коса и иако е офтопик морам да признаам дека не ми се допаѓа фризурата на првата слика
сигурно дека е твоја?го знам девојчето што е на сликата и не е од Кавадарци како што тврдиш ти.Плус на фб си ја има ставено сликата и instagram