Таму каде што сакав да одам немаше термин месец ипол унапред, па овде отидов last minute по препорака на другарка. Презадоволна сум, отсега не го менувам. Фала ти
Ако не смета да се умешам јас Според сликава ако не сум грешка мислам дека се работи за Кипријанов. На инстаграм можеш да го наjдеш како studio.stance.kiprijanov
Да, Кипријанов е . Јас веќе 6 години одам кај него и сум најзадоволна. Исто и ќеркичката ја носам кај него, просто го обожава. Имав клот црна коса, овој резултат е со 2 нијансирања, а косата ми изгледа природно и воопшто не ми е оштетена.
Јас сега брзо го забележав на инста и вака по слики многу ми се допаѓа. Ако може да ми кажеш која цена е одприлика? За балајаж. Зошто гледам квалитетно работи
Јас отидов без никаква конкретна идеја, сè што знаев е дека сакам да ја осветлам. Ме седна, ме разгледа, према боја на очи и веѓи, тен, сето тоа, ми предложи што би ми стоело а што не, ми објасни што ќе проба да направи и дека ако не ми се допадне секако може накнадно да ја затемни или доосветли, зависи како ќе сакам. Му верував на изборот и подобро ни сама не можев да ја замислам. Прекрасен е и тој и цел негов тим, презадоволна сум, сите се и одлични во работата и во комуникацијата Ќе престанам да зборувам сега, да не нè брише модератор. Не е реклама, ветувам, само сум задоволен клиент Мене за балајаж и шишање ми зема 4000 ден.
Не знам зошто но те замислував со црна коса. Инаку оваа фарба изгледа како природна боја на коса. Баш ми се свиѓа. Баш таа боја кај мене е природната.
Ej fala obozavam crna boja na kosa ama za zal ne mi stoi pa zatoa ne se farbam. Inace prirodna mi e i mene