Спојлер: употребено Пудра -ingrid ideal matt, revlon colorstay Очи - aura eyebrow shadow, golden rose matte lipstick crayon 03, essence my must haves 18, golden rose essential great curl & volume mascara Контури, хајлајтер и руменило - pro artist pad backstage Усни - GR liguid matte lipstick 24
Спојлер: употребив -Пудра Essence stay all day, -коректор She, -сенките се на Meis, -маскара Avon True Colour
Сенките се мур, имам ствавено бели светки(од зелено ги земав), карминот е 13ка гр. Размачкана ми е пудрата кај носот, од наочари за сонце.
Mene mi e prejako vaka so nedovrsena senka, nesekojdnevno e i e mnogu porazlicno od ona sto e veke videno i standarno Mi izgleda kako nekoj nov mejkap trend, bravo
сенки- од oriflame.. незнам кои се бидејќи избришано е туш- giordani gold - oriflame маскара - the one 5 in 1 wonder lash mascara исто така oriflame
Ве потсетувам да ги пишувате во спојлер или покрај приложените фотографии продуктите кои сте ги употребиле за изготвување на изгледот за да не ни се прават оф-топици од типот: Кој кармин е ова?/Каква сенка/пудра/маскара имаш употребено? и сл. Правилата за постирање се надополнети од неодамна (види тука) и апелираме да се почитуваат за да не дојдеме до ситуација да бришеме нечии фотографии. Воедно, ги замолувам @nAherediA, @lovatolover, @makedonkamak и @srhsejbsk да ми се обратат (мене или на Блек-ејнџл и Коритсаки) преку лична порака за користените продукти, за да се вметнат до фотографиите и да бидат комплетни.
Спојлер: Користени продукти Пудра (NYX COSMETICS) Бронзер и хајлајтер (Anastasia Beverly Hills) Кармин (Kylie од колекцијата birthday edition) Сенки (H&M и Revlon)
Сенки Anastasia Beverly Hills modern Renaissance Течна пудра Mac Studio Fix Fluid Коректор Catrice Liquid Camouflage Хајлајтер Sleek Solistice Туш Inglot 77 Трепки Алиекспрес Веѓи Nyx eyebrow gel Кармин Golden Rose mat 12 Бронзер Freedom Makeup палета за лице
Се извинувам за задоцнетиот одговор, ме нема подолго на форумот Трепките се од алиекспрес, паковање од 5 пара К12 пишува на нив.
Сенкиве изгледаат неизблендани ради блицот, и ептен беа темни во живо. Тушот никогаш не ми се свиѓал повише од денес. Малена, со тврда четка. (Јас го ставав со друго четче). Баш е црн и мат, превише ми се свиѓа. Останатите продукти се истите. Да не пишувам на секое, ќе ве известувам кога ќе вметнам нешто ново. @marta993 предобро ти стојат вакви јаки карминчиња. ПРЕДОБРО!
@Irreplaceablee фала тии ептен им се намерачив на боичкиве, си го земав и црвениот 9ка и едвај чекам да го пробам